Galen i garn!

Idag för ganska exakt 1 år sedan släppte Tant Ulltuss sin helt underbara sockbok #tantulltusssockor på Symässan i Göteborg. Jag hade bestämt mig för att inte åka på Symässan för det var inte så längesedan jag var i Göteborg, för er som inte vet så är jag från Göteborg.
Men så läste jag på Annas Instagram att boken skulle släppas och ja då var jag ju bara tvungen att åka dit och få ett signerat exemplar 😉 För då visste jag ju inte att Anna skulle komma till butiken och signera sin fina bok! Nu firar vi snart 1 år och vem vet vad då som kan hända, och vem som kanske dyker upp…

Idag är det dags igen för Symässa och Anna ska släppa och signera sin nya bok med retromönster på sockor. Och denna gången hade jag planerat att åka till Symässan men fick  förhinder! Ibland är det livet hårt för en garngalning 😉 Men så fort boken släpps kommer jag att köpa in den!

Så nu tänkte jag att för alla oss som inte kan åka till Symässan i Göteborg och träffa Anna och inte köpa hennes nya fina bok så ska vi ju i alla fall kunna trösta oss med fina garner som vi kan sticka hennes fina sockor i!

Så idag fredag 25/8 och imorgon lördag 26/8 är det köp 4 och betala för 3 på Arwetta Classic, ett garn som passar utmärkt till Tant Ulltuss sockor ♥
Boken #tantulltussockor kostar 329 kr och finns både på svenska och engelska

Trevlig helg!